Boek ‘Leiderschap in Contact’ tiert al welig

Mijn boek Leiderschap in Contact is nog maar net uit (10 mei) of het  ligt al her en der op het nachtkastje. Het blijkt een gevoelig thema te raken. Veel leidinggevenden willen anders leidinggeven dan ze nu doen en gebruiken het boek als leidraad. Ze ontdekken dat ze vaker uit contact zijn dan ze dachten en daardoor veel minder effectief zijn dan mogelijk. Ze laten zich inspireren door de inhoud en de 8 leiders die in het boek aan het woord komen en  ‘in contact’ hun organisatie aansturen. Maar ook medewerkers herkennen zich in de verhalen en wat er in de relatie leidinggevende – medewerker alzo mis kan gaan. Ook zij kopen het boek om te ontdekken waar en hoe verbetering mogelijk is. Het is een heel plezierige gewaarwording te merken dat het boek zoveel mensen iets doet. Ik heb het zojuist aangeboden aan managementboek.nl, de volgende fase van verspreiding zullen we maar zeggen.