Unieke bundeling van krachten

Maria op PodiumIn het najaar start ik samen met Maria Mazarakis van het¬†InspiratiehuisArnhem een bijzonder traject voor directeuren en (project- en interim-)managers. Het betreft de Werkplaats ‘Leiderschap in Contact’, die voor deze gelegenheid gekoppeld wordt aan het Inspiratiepodium, een twee-maandelijkse activiteit van het Inspiratiehuis. Op het podium staan, iets anders vertellen dan je normaal doet en daarop aansluitend de verdieping in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Diegenen die dat aandurven krijgen er veel voor terug. Wat dat is, lees het op de website ‘Leiderschap in Contact’ onder aanpak en wil je meer informatie, bel me op 0343443425. Er komt zowel een open inschrijving als een op maat gesneden incompany-variant.

Dries op PodiumTer voorbereiding op dit traject heb ik zelf op 15 mei de achterkant van mijn CV op het Inspiratiepodium te berde gebracht. Op de Pinterestpagina van het Inspiratiehuis kun je mijn verhaal in levende lijve volgen. Kom je meteen iets van mijn levensverhaal te weten en verneem je wat de bijzondere betekenis van ‘Leiderschap in Contact’ in mijn persoonlijk leven is.

Ken je anderen die mogelijk belangstelling hebben voor een van deze Leiderschaps Inspiratietrajecten, wil je hen dan op deze aankondiging attent maken?

Over Dries Oosterhof Organisatiebegeleiding

Dries Oosterhof (1947), drs.Andragogiek, begeleidt directie- en management(teams) bij organisatie- en leiderschapsontwikkeling en is gespecialiseerd in het in goede banen leiden van weerbarstige en vaak ongrijpbare vraagstukken in het spanningsveld van mens en organisatie. Is auteur van het boek 'Leiderschap in Contact" waarin hij zijn ervaringen en concepten uiteenzet en daarbij gebruik maakt van de relazen van 8 leiders, die hun organisatie 'in contact' aansturen. Leiderschap in Contact gaat ervan uit dat contact van doorslaggevende betekenis is voor de effectiviteit van leiderschap en een basale factor vormt voor de impact van de leider op zijn mensen, de organisatie en zijn omgeving.
Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.