Proeverij ‘Teams in Contact’ voor onderwijsinstellingen

Foto Brochure Teams in ContactOm kennis te maken met onze werkplaatsbenadering rond het thema ‘Teams in Contact’ organiseer ik samen met collega Gerard Grommers van bureau Teamwerkt  regelmatig  proeverijen van een middag voor directeuren, managers, teamleiders en/of  team-vertegenwoordigers. Op 8 juni  2017 van 13.00 -17.30 uur geven we zo’n proeverij voor leidinggevenden en teamleden van onderwijsinstellingen. Locatie: Seats2Meet boven Amersfoort CS . De deelnemers gaan in werkplaats-stijl met elkaar aan de slag, interactief en actief. Ze beproeven de aangeboden gyroscopische manier van kijken, de bijbehorende ‘taal’ en het schakelen tussen verschillende lagen van contact. Voor meer informatie over doel en werkwijze klik hier: Werkplaats en Proeverij Teams in Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *