Nieuwjaarswens

Een perspectiefvol 2018.001

Deze cartoon is gemaakt door de jonge talentvolle Syrische statushouder Sameer Khalili. Heel treffend voor de nieuwe toekomst die hij in ons land met zijn vrouw aan het vinden is. Ik vind de cartoon van Sameer in zekere zin ook toepasselijk voor onszelf en onze teams en organisaties. Wij kennen natuurlijk niet de hopeloze situatie in Sameers thuisland, wij hoeven niet te vluchten. Toch lijkt het wel of ook wij soms lichtelijk gevangen zitten,   opgesloten in onze eigen vicieuze cirkelpatronen en onopgeloste problemen.  Het grote verschil is: wij hebben de mazzel dat we in een land leven waar we zelf het deksel van onze opgeslotenheid mogen en kunnen lichten, stille kennis kunnen aanboren en nieuwe perspectieven kunnen creëren. Vandaar de door mij aan deze prachtige cartoon toegevoegde nieuwjaarswens. Van harte.

Bezoek een van de proeverijen ‘Teams in Contact’ die we ook dit jaar weer organiseren. Ervaar hoe je nieuwe perspectieven  kunt ontdekken en  als team je enthousiasme kunt hervinden of zelfs vergroten. De data van het eerste half jaar zijn: donderdag 15 februari, donderdag 15 maart, woensdag 11 april , woensdag 16 mei en woensdag 13 juni.  Locatie: Het Atelier van Landgoed De Plattenberg in Maarn, goed bereikbaar met auto (parkeren is gratis) en OV. http://atelierlandgoedplattenberg  Voor meer info klik hier: http://www.leiderschapincontact.nl/teams-in-contact-werkplaats-proeverij/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *