De struggle van teams

Elk een eigen visieHet is alom bekend: teams kunnen grote moeite hebben bij de ontwikkeling van een gezamenlijke visie en koers. In het ergste geval  lijkt het wel of een team  bestaat uit evenveel organisaties als er teamleden zijn, elk de eigen kant op kijkend of … elkaar juist voortdurend bestrijdend, al of niet in stilte. Nog een bekend fenomeen: dat je als team – – ondanks alle goede bedoelingen – het onaangename gevoel hebt met de verkeerde dingen bezig te zijn. Het zijn signalen dat je met elkaar in een toestand van onbalans verkeert en in vicieuze cirkels gevangen zit.Bla bla Advies: blijf er niet in hangen maar kom eens buurten bij een van onze proeverijen ‘Teams in Contact’. Dan kun je vrijblijvend – maar meestal niet vrijlatend – experimenteren met de OrganisatieGyroscoop, een zelfdiagnose- en strategieinstrument voor leiders en (zelfsturende) teams. Het wordt uitvoerig beschreven in mijn boek Leiderschap in Contact, inmiddels 3e druk. In de proeverijen defan2 copymaak je kennis met de tools  om er zelf mee aan de slag te gaan. Om je eigen ontknoping op touw te zetten, je opnieuw te verbinden en met elkaar een werkelijkheid te creëren, die inspirerender en perspectief-voller is. Waardoor teamwork echt van betekenis wordt voor de eigen organisatie. Zie hier de link naar meer informatie en data: Werkplaats en Proeverij ‘Teams in Contact‘. Of bel even op 0654304166. In de Proeverij van 11 april a.s is nog plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *