Proeverijen ‘Teams in Contact’

Regelmatig organiseren we – op aanvraag – een Proeverij Teams in Contact. In deze proeverij kun je snuffelen aan wat we doen in de Werkplaats ‘Teams in Contact.’ Daarin kijken we met een gyroscopische blik naar de eigen organisatie en  het team zelf, uitgaande van de eigen ervaringen van de deelnemers.                                                             

Atelier Plattenberg

De proeverij is bedoeld voor directeuren, managers, teamleiders en/of (zelfsturende) teams. Zij willen het functioneren van hun team(s) naar een hoger plan willen tillen. We organiseren deze proeverijen in het Atelier van Landgoed De Plattenberg in Maarn.  Het landgoed is uitstekend bereikbaar met auto (naast de A12, parkeren is gratis) en OV.  (www.atelierlandgoedpalttenberg.nl)

Opzet van de proeverij

De deelnemers gaan zelf aan de slag, interactief en actief! Ze beproeven de aangeboden gyroscopische manier van zelfonderzoek. bijbehorende ‘taal’ en het schakelen tussen verschillende lagen van contact. Al doende kun je inschatten of en op welke wijze je een teams-in-contact-traject wilt inzetten voor je eigen organisatie/afdeling/team. De kosten bedragen € 295,- per deelnemer, exclusief 21% BTW en inclusief  koffie, thee en versnaperingen. De deelnemers ontvangen het boek ‘Leiderschap in Contact’ en werkmateriaal. Aanmelding via info@leiderschapincontact.nl of M.0654304166.

 

GG-8794-uitsnede1-288x300

 

 

 

 

 

 

 

 

Dries Oosterhof is auteur van het boek ‘Leiderschap in  contact’ (2011, 2015 3e druk) en heeft de OrganisatieGyroscoop ontwikkeld.  Gerard Grommers is oprichter van TeamWerkt Organisatie Ontwikkeling. Samen hebben zij het Teams-in-Contact programma en de OrganisatieTeamGyroscoop door-ontwikkeld. 

Voor meer informatie en/of aanmelding: mail of bel.