Teamcohesie door muzikale portretten

Voor wie: teams op elk niveau van de organisatie

Doel: op speelse wijze de teamcohesie versterken.

Duur: 1 dagdeel

Begeleiders/spelers: Dries Oosterhof (percussie) en Niek Edeling (diverse slagwerk-varianten).

 

Via een verrassende invalshoek stel je jezelf als team in de gelegenheid de onderlinge cohesie op een speelse manier te versterken.  Met een muzikaal duo gaan we in deze workshop, gewapend met diverse melodische en ritme-instrumenten, met het team aan de slag.

Aan de hand van een viertal vragen geeft het team ons (en daarmee ook elkaar) levendige informatie over elk teamlid afzonderlijk en aan het eind over het team als geheel. Op basis van die informatie improviseren wij een muzikaal portret, dat door middel van een creatief samenspel van klank en ritme elk van de de teamleden en het team als collectief uitbeeldt. Daardoor ontstaat spelenderwijs een intensief en constructief feedbackproces, dat de basis legt voor een frisse kijk op elkaar en op het team als geheel. Dat geeft op zijn beurt voeding aan nieuwe perspectieven en initiatieven. Deze vorm is goed te integreren in de hierboven genoemde workshop ‘Versterking teamcohesie’

Wil je met jouw team op een luchtige, positieve en tegelijkertijd indringende manier aan de versterking van de teamcohesie werken neem dan voor meer informatie over de 0,5-daagse workshop “Teamcohesie via muzikale portretten” contact op. Fascinerend, uniek en onverwacht effectief.

Achtergrondinformatie